HEMA

autoverzekering

altijd lage premies voorwaarden
in verstaanbare
taal
 • bespaar honderden euro’s per jaar
 • voorwaarden in een duidelijke en verstaanbare taal
 • snelle schadevergoeding
premie berekenen

de voordelen

Met een HEMA Autoverzekering bent u prima verzekerd aan een lage prijs. Aanvraag kan direct online.

 • altijd lage premies
 • complete dekking
 • snelle schadevergoeding
 • 24u/24 bereikbaar
 • eenvoudig en snel online uw premie berekenen

altijd een lage premie

Wat u niet nodig heeft, hoeft u ook niet mee te verzekeren. Dat is het uitgangspunt van HEMA Verzekeringen. Daarnaast kunt u zelf alles online regelen. En dat merkt u aan uw premie. U kunt wel honderden euro’s besparen.

direct online aanvragen

Benieuwd hoe voordelig uw premie is? Bereken het snel en makkelijk. Gewoon hier op de site. En als uw prijs u bevalt, kunt u de verzekering meteen aanvragen. Na aanvraag krijgt u een offerte per mail en met de post. Zodra u die ondertekent en terugstuurt, bent u bij HEMA verzekerd.

goede schaderegeling

Als uw auto gerepareerd moet worden, is dat vervelend genoeg. Als u uw auto laat repareren bij een garage die met HEMA samenwerkt, regelen wij voor u een gratis vervangwagen. Daarnaast krijgt u een 5 sterren service;

 1. 2 jaar garantie op wisselstukken, 5 jaar op alle lakwerk.
 2. Gratis vervangvoertuig gedurende herstelling.
 3. Omhaling en terugbrenging van uw auto van en naar de garage tot 15km.
 4. U hoeft geen geld voor te schieten, wij betalen de gedekte schade rechtstreeks aan de hersteller.
 5. Reiniging van uw auto.

dekking

Met een HEMA Autoverzekering bent u sowieso goed verzekerd voor Burgerlijke Aansprakelijkheid. Wilt u zich ook verzekeren tegen schade of diefstal? Voeg Kleine Omnium of Volledige Omnium aan uw autoverzekering toe.

BA kleine omnium volledige omnium
schade die u anderen veroorzaakt Inbegrepen Inbegrepen Inbegrepen
schade aan uw eigen auto door brand, diefstal, glasbreuk, natuurkrachten en contact met dieren Niet inbegrepen Inbegrepen Inbegrepen
schade aan uw eigen auto, ook als u 'in fout' bent Niet inbegrepen Niet inbegrepen Inbegrepen
schade door vandalisme Niet inbegrepen Niet inbegrepen Inbegrepen

Burgerlijke Aansprakelijkheid (BA)

Sommige verzekeringen zijn wettelijk verplicht, of u ze nu nodig vindt of niet. Zo bent u als automobilist verplicht een verzekering te nemen tegen schade die u aan anderen veroorzaakt. Met de BA-dekking van de HEMA Autoverzekering hoeft u zich daarover geen zorgen meer te maken. Ook is uw aanhangwagen standaard meeverzekerd.

BA + Kleine Omnium

Wilt u meer zekerheid? Dat kan. Met de HEMA Kleine Omnium bent u ook tegen schade aan uw eigen auto verzekerd. Als uw auto wordt beschadigd door brand, diefstal, storm, glasbreuk of een botsing met een dier, vergoedt HEMA de reparatiekosten.

BA + Volledige Omnium (incl. Kleine Omnium)

Een diepe kras in de deur van uw gloednieuwe auto. En dat terwijl u er zo voorzichtig mee bent! Dan is het een hele geruststelling dat alle schade aan uw auto wordt vergoed. Dat kan met de Volledige Omnium van HEMA. U bent dan volledig verzekerd: ook voor schade bij anderen, zelfs als u de schade zelf hebt veroorzaakt.

Franchise

Bij HEMA Autoverzekeringen betaalt u nooit te veel. Ook de franchisekosten houdt HEMA zo laag mogelijk.

Franchise
schade door brand € 0,-
glasbreukschade € 0,- als HEMA Verzekeringen de herstelling regelt.
Anders 20% van de herstellingsfactuur
schade door natuurkrachten en contact met dieren € 0,-
diefstal of poging tot diefstal € 0,- als u uw gestolen auto vervangt en ook die bij HEMA Verzekeringen verzekert. Anders € 250,-
bij een schade ongeacht of u ‘in fout’ bent of niet of bij een poging tot diefstal € 250,-
totaal verlies (‘perte totale’) € 0,- als u uw auto door een andere vervangt en die ook bij HEMA Verzekeringen verzekert. Anders € 250,-

Als de schade onder uw BA-verzekering valt, betaalt u geen franchise.

 

aanvullende garanties

Verzekering Rechtsbijstand

Leuk is anders, maar in het verkeer is niet iedereen even eerlijk. Sommige situaties kunt u niet in onderling overleg oplossen. Dan hebt u juridische hulp nodig, maar die is heel duur. Als u kiest voor de HEMA Autorechtsbijstandverzekering, wordt uw juridische hulp vergoed.

Vervangvoertuig

Kunt u niet meer verder rijden door een ongeval, brand of vandalisme? Dan zorgen wij ervoor dat uw auto naar de garage van herstelling wordt getakeld. Uiteraard krijgt u dan een vervangwagen, zodat u toch nog op uw bestemming geraakt.

Bestuurdersverzekering

In het ergste geval wordt u blijvend werkongeschikt door een ongeval. Dan betalen wij een vergoeding aan u uit. Dat bedrag is afhankelijk van het percentage waarmee u werkongeschiktheid bent verklaard. Ook alle letselschade en medische kosten voor de bestuurder zijn mee verzekerd. Als u als bestuurder een ongeval veroorzaakt en werkongeschikt wordt, is dat zonder Bestuurdersverzekering niet verzekerd.

overstappen

Heeft u al een autoverzekering? Die kunnen wij voor u opzeggen. Dat moeten wij ten laatste 3 maanden vóór de jaarlijkse vervaldag doen.

Bij uw verzekeringsaanvraag vindt u een opzeggingsformulier. Vul daarop de gegevens over uw huidige polis in. Die informatie vindt u in uw huidige verzekeringscontract. Voeg nu al uw ondertekende opzeggingsbericht bij uw verzekeringsaanvraag. Dan zegt HEMA Verzekeringen uw autoverzekering net vóór de wettelijke opzegtermijn op.

voorwaarden

Bang voor kleine lettertjes? Bij HEMA Verzekeringen hoeft dat niet. We leggen u precies uit waar u aan toe bent. Daarom zijn onze voorwaarden in een duidelijke, verstaanbare taal.De HEMA Autoverzekering is een product van verzekeraar Corona Verzekeringen NV (erkend onder het nummer 0435) en wordt aangeboden via verzekeringstussenpersoon HEMA Financial Services BV (erkend onder het nummer 12005161). Voor meer informatie kunt u de pagina Privacy raadplegen.